софтуер за онлайн магазин
  • Меню

Блог статии

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

22 Апр 2013
Печелете клиенти с безпроблемна доставка

15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

04 Апр 2013
15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook

27 Фев 2013
Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook
Вижте всички статии

Специални ценови условия от Рапидо

Специални ценови условия от Rapido


Имаме удоволствието да ви представим сътрудничеството между Seliton и куриерска компания Рапидо, благодарение на което вие може да правите доставки с много изгодни цени и с пълна автоматизация.

 

 

Seliton Logo  Rapido Logo Rapido Logo
 

 
Супер ценови условия за доставки с Рапидо

 

1. Куриерска компания Рапидо предлага на всеки търговец с е-магазин Seliton да се увери в качеството на техните услуги като им възложи доставки без да сключва договор в рамките на месец Април и Май 2016 на следните преференциални цени:
* Междуградски пратки: 3.90 лв. за 1 килограм + 0.39 лв. за всеки следващ килограм
* Градски пратки: 2.70 лв.  за 1 килограм + 0.24 лв. за всеки следващ килограм

2. Всеки, който е харесал услугата и желае да продължи да ползва тези условия след изтичане на първия "пробен" месец, е необходимо да сключи договор за обслужване. Тези преференциални условия ще важат до 31 Август 2016 г., тоест почти 5 месеца.

3. Рапидо ще субсидират абонамента ви за онлайн магазин Seliton с +1 безплатен месец към първата ви година за пакети Делукс и всички по-горни пакети. Необходимо е да бъдете клиент едновременно на Seliton и на Рапидо.


МОДУЛЪТ RAPIDO във версия 8.0 на платформата Seliton

Във версия 8.0 на онлайн магазин Seliton добавихме модул за доставка с Рапидо. Новият куриерски модул Рапидо по нищо не отстъпва на останалите куриерски модули в системата (Спиди, Еконт, Ин Тайм) и дори предлага няколко много удобни екстри. Освен стандартните възможности да изчислява цена на доставка в реално време и да осигурява принтиране на товарителници директно от е-магазина, модулът Рапидо предлага на клиента (пазаруващия в онлайн магазина) автоматично попълване на улици в неговото/нейното населено място. Другата важна новост касае търговците и се изразява в това, че статусът на поръчките в е-магазина автоматично се обновява след доставяне на пратката, и реално прави адмнистрирането на магазина още по-лесно.

 

За повече информация моля пишете ни на имейл адрес sales@seliton.bg или се обадeте на тел. 0700 45 155 (вътр. 2) Търговски отдел.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари