софтуер за онлайн магазин
  • Меню

Блог статии

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

22 Апр 2013
Печелете клиенти с безпроблемна доставка

15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

04 Апр 2013
15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook

27 Фев 2013
Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook
Вижте всички статии

Новата версия 5.0 на Summer Cart създава нови тенденции на пазара

Българските онлайн търговци ще бъдат едни от малкото в света които могат да променят сами дизайна на магазина си без технически умения, благодарение на уникалния Дизайн редактор в Summer Cart 5.0. На 25 януари платформата за онлайн магазини Summer Cart представи своята версия 5.0. По думи на търговци, които вече я ползват, версия 5.0 е "защеметяваща и великолепна". ОНЛАЙН ДЕМО НА SUMMER CART 5.0 Новостите в Summer Cart са общо 40 на брой, накратко ще споделим първите 5:

Списъкът с новите възможности е много дълъг, настанете се удобно за да ги разгледате. Вярваме, че всеки търговец ще намери поне 10 добри причини да работи със Summer Cart 5.0. Пълно описание на всички нови функции Според нас Summer Cart 5.0 е „версията на версиите“ и е най-добрата досега. Онлайн магазините, работещи със Summer Cart, вече ще са по-красиви и функционални от всички други е-магазини в България и ще са сравними с популярни английски и американски сайтове. Любопитни подробности са, че Summer Cart нарастна до 107 000 реда код, а разработката на последната версия възлиза около 240 000 лв. За повече информация моля обадете се на нашия Търговски отдел на тел. 0700 45 155 (вътр.2) или пишете на sales@summercart.com .

Как създадохме версия 5.0?

С много труд и късмет, който не е случайност. Ние, екипът на Summer Cart имахме добра година през изминалата 2011, която ни позволи да реинвестираме значителни доходи в развитието на платформата. През 2011 станахме партньори на едни от най-големите компании в България - създадохме онлайн магазин на мобилния оператор М-Тел и специализирани е-магазини за компютри за водещия вносител на компютри Мост Компютри. Освен тях привлякохме още 900 не толкова големи, но също толкова амбициозни фирми. Радваме се на големите клиенти, но никога не забравяме и малките и средните, които са нашият гръбнак. Благодарим за доверието на 1400 търговеца в решението Summer Cart и за тяхната финансова подкрепа. Благодарни сме за всички похвали, забележки, съвети, препоръки и градивна критика, които сме получили от клиенти, колеги и партньори. Сега е наш ред да се отблагодарим с невероятни подобрения в софтуера Summer Cart, които по качество и по количество ще накарат собствениците на Summer Cart е-магазини да се гордеят с избора си отново.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари