софтуер за онлайн магазин
  • Меню

Блог статии

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

22 Апр 2013
Печелете клиенти с безпроблемна доставка

15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

04 Апр 2013
15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook

27 Фев 2013
Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook
Вижте всички статии

Интеграция на ERP решението Инфоплюс с Вашия онлайн магазин

Уважаеми клиенти, Нашите партньори от софтуерната компания Селматик, добре познати в България с продукта ИнфоПлюс - софтуерна система за управление и контрол на бизнеса, организират онлайн презентация на тема

"Интеграция на Инфоплюс с Вашия онлайн магазин или електронен каталог"Инфо Плюс

 

Каним Ви на виртуална среща, в която ще научите повече за постоянно развиващите се възможности на автоматизирания интерфейс за връзка между Инфоплюс ERP и онлайн магазина Summer Cart.

Участвайте безплатно в съвместното ни уеб-представяне на живо на 25 ноември (четвъртък) от 10:00 на тема "Интеграция на Инфоплюс с Вашия онлайн магазин или електронен каталог", лектор Теодора Кочева – Търговски отдел, Селматик ЕООД. Ще се запознаете с предимствата и функционалностите на системите, които сме разработили с надеждата, че те ще донесат допълнително улеснение в работата Ви и ще можете да извлечете нови ползи. Онлайн презентацията е кратка и вярваме, че ще бъде полезна за развитието на Вашия бизнес. По време на уебинара можете да задавате въпроси, да водите дискусии, да се запознаете с новите софтуерни идеи и решения на двете български компании. Всичко това бързо, лесно и безплатно – директно от Вашия компютър, без да се налага да инсталирате никакви приложения. Регистрирайте се сега! Предложете тема, която Ви интересува на e-mail адрес: meetings@selmatic.com. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас: Мирчев Идеас - тел. 02 / 975 24 24, e-mail:sales@summercart.com ; Селматик - тел. 032/ 390 222; 02/ 439 02 90, e-mail: sales@selmatic.com Екипите на Мирчев Идеас и Селматик Ви пожелават приятна и ползотворна работа!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари