софтуер за онлайн магазин
  • Меню

Блог статии

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

22 Апр 2013
Печелете клиенти с безпроблемна доставка

15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

04 Апр 2013
15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook

27 Фев 2013
Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook
Вижте всички статии

Richmartmenstyle.com

Елитният бранд за мъжки костюми Richmart пусна онлайн магазин за поръчки от България и света.

 

Richmartmenstyle.com е стилен и различен магазин за мъже с вкус.

 

Ричмарт е технологично най-модерната компания в шевната индустрия в България. Машините, с които разполагат са от последно поколение и продуктите им са на световно ниво. Специализирана е в производството на мъжи костюми и изнася продукция в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия и др.

 

Разбира се, продукти на световно ниво имат нужда да бъдат представени чрез платформа от световно ниво и Ричмарт направиха правилния избор като избраха Summer Cart.

 

Тъй като мъжките костюми и по-конкретно възможността да си поръчаш костюм онлайн са наистина сложен бизнес се наложи да се потрудим здраво, за да изградим електронен магазин, отговарящ на изискванията на този бранш.

 

Стартирахме със създаването на уникална визия на магазина и не пропуснахме превърналият се в стандарт Responsive design. За нуждите на клиента разработихме централна система за управление на множество e-магазини, всеки със собствени продукти и собствен дизайн.

 

Създадохме специални опции за продажба на продукти, направени по поръчка, които клиентите могат да направят по свой вкус и добавихме опция за поръчки с капаро. Улеснихме неимоверно системата за търговци на едро и за поръчки на множество размери наведнъж.

 

Разработихме напълно нов складов модул и модул за фактури, плащания и задължения. Направихме куп промени и прибавихме нови възможности – отстъпки по натрупан оборот, отстъпки тип „Купи 3, получи 1 безплатно“ - към и без това най-гъвкавата система за отстъпки, която притежава Summer Cart.

 

И това е само част от програмните и дизайн промените по проекта.

 

Не се съмняваме, че успехът, който има Ричмарт със своите продукти, бързо ще бъде постигнат и с електронния магазин, който заедно създадохме.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари