софтуер за онлайн магазин
  • Меню

Блог статии

Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

20 Ное 2014
Текуща, постоянна и изоставена количка - втори шанс да спечелите клиента!

Печелете клиенти с безпроблемна доставка

22 Апр 2013
Печелете клиенти с безпроблемна доставка

15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

04 Апр 2013
15 зашеметяващи дизайна с основа Chameleon

Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook

27 Фев 2013
Изстреляйте бизнеса си със страница във Facebook
Вижте всички статии

Генсофт интегрираха своя ERP продукт със Summer Cart

Готова интеграция и синхронизация между ERP продукта MoneyWorks и е-магазина Summer Cart

Търговският софтуер MoneyWorks и онлайн магазинът Summer Cart вече могат да работят като едно цяло благодарение на специално създаден синхронизиращ модул.

Софтуерната компания Генсофт в партньорство с Мирчев Идеас създаде модул, който автоматично прехвърля продуктовия каталог на търговеца от MoneyWorks в онлайн магазина Summer Cart. Само за няколко минути стотици или хиляди продукти се прехвърлят в собствения електронен магазин на търговеца.

Целият процес е много улеснен и се осъществява през модула Интернет магазин в програмата на Генсофт. С няколко ясни стъпки търговските фирми ползващи MoneyWorks ще създадат собствен онлайн магазин и ще го напълнят със стоки за продажба.

На тази страница може да видите как изглежда специалният модул "Интернет магазин" на Генсофт, а също и да разберете за многобройните възможности които предлага продукта MoneyWorks. MoneyWorks е бизнес софтуер, познат още като складов / търговски / счетоводен / производствен софтуер или ERP система. Към настоящия момент 7 000 фирми управляват дейността си с програмата MoneyWorks. 

Друго предимство на автоматичната интеграция между двете системи е, че търговецът сам определя колко често да се актуализират данните от търговския софтуер към електронния магазин – ежедневно, ежеседмично, а дори и няколко пъти на ден – съобразявайки се единствено с динамиката на своите продажби, наличности и номенклатура.

Освен автоматично прехвърляне на продуктови данни и честота на синхронизация, Генсофт са предвидили и гъвкави възможности за избор на продукти, избор на склад и избор на цена.

Повече информация може да получите от Мирчев Идеас на тел. 02 / 975 -24-24 и от Генсофт на  тел. 07001-93-93 или като посетите уебсайта www.gensoft.bg .

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари